Yörüklerden ziyaret

Kötekli Yörükleri Derneği Başkanı Veli Altıntaş ve dernek üyeleri, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:19
Yörüklerden ziyaret
ÇALIŞAN Gazeteciler Günü dolayısıyla, geçtiğimiz hafta boyunca aldığımız kutlamalara Yörüklerin sivil toplum kuruluşu da dahil oldu. Kötekli Yörükleri Derneği Başkanı Veli Altıntaş ve dernek üyeleri, Güney Haberci Aksu Genel Yayın Yönetmeni Ergin Çevik ve Yazı İşleri Müdürü Hilal Kara’nın şahsında, tüm çalışanların Gazeteciler Günü’nü kutladılar.



Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu kaydeden Altıntaş, “Halkı aydınlatmak için gece gündüz demeden çalışan, mesai kavramını tanımayan basın mensuplarına yardımcı olmalıyız. İşlerini yapmalarında onlara kolaylık sağlamalıyız” dedi. Güney Haberci Aksu gazetesinin kurulduğu günden bu yana, Yörük kültürünün izlerini ve Aksu’dan tarihsel kesitleri sayfalarına yansıtma gayreti içinde olduğunu dile getiren Altıntaş, “Bu çabanızdan dolayı, tüm Yörük camiası adına sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.



 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.