Yaralı yavru şahinler korumaya alındı

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde yaralı halde bulunan 3 yavru şahin, korumaya alındı.

24 Ocak 2017 Salı 17:02
Yaralı yavru şahinler korumaya alındı
Manavgat Çenger Mahallesi'nde dün vatandaş tarafından dağlık alanda yaralı halde bulunan 2 yavru şahin, Çenger Jandarma Karakol Komutanlığı'na getirildi. Jandarma görevlilerinin teslim aldığı hayvanlar, Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü. Yapılan muayenelerinde şahinlerin kanatlarında yara olduğu tespit edildi. Yavru olduğu için yuvadan yeni ayrıldığı ve uçarken kanatlarından yaralandığı tahmin edilen şahinlere barınakta ilkyardım ve bakım yapıldı.



Hayvan barınağına pazar günü vatandaş tarafından getirilen başka bir yaralı yavru şahinle birlikte 3 hayvan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Korumaya alınan yavru şahinler, tedavilerinin ardından doğaya salınacak. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.