YAPEX kapılarını açıyor

Bu yıl 22'ncisi düzenlenen ve Anadolu'nun en büyük yapı fuarı niteliğini taşıyan YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı, yarın Antalya Expo Center'da başlıyor.

12 Kasım 2014 Çarşamba 13:57
YAPEX kapılarını açıyor
Türkiye'nin dört bir yanından ve komşu ülkelerden gelen profesyonellerin geleneksel buluşma noktası olan YAPEX, 13-16 Kasım tarihlerinde Antalya Expo Center'da ziyaretçilerini ağırlayacak. Şu ana dek Antalya dışındaki illerden ziyaret için teyit veren ve ziyaretçi isim listelerini bildiren organize ziyaretçi gruplarının sayısı 4 bini aşmış durumda. Meslek odaları, ticaret ve sanayi odaları, esnaf ve zanaatkar oda ve dernekleri ile koordineli şekilde gerçekleştirilecek organizasyon ile Antalya yine tüm Anadolu'ya ev sahipliği yapacak.

Mimarlar Odası, İçmimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'ına, düzenledikleri zengin mesleki etkinliklerle büyük destek veriyorlar. Konferans, panel, proje ve yarışma sergileri ve özel sunumlar, fuara gelecek profesyonel ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Tarihi ve kültürel mirasın korunmasında büyük önem taşıyan restorasyon sektörünün ve yerel yönetimlerin de buluşma noktası olan YAPEX'te bu yıl Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyelerin de standları bulunuyor. Kendi bölgelerinde gerçekleştirdikleri restorasyon ve koruma projelerini sunacak olan yerel yönetimler, aynı zamanda turizm sektörüne de kendi bölgelerindeki kültür turizmi fırsatlarını tanıtacak.

Ayrıca Tarihi Kentler Birliği'nin koruma ve restorasyon projelerini teşvik amaçlı düzenlediği Özendirme Ödülleri'ne ilişkin tören de YAPEX salonlarında gerçekleştirilecek. Çekül Vakfı işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği desteği ile düzenlenen organizasyon, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.
 

Son Güncelleme: 12.11.2014 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.