Yağıştan en çok Konyaaltı İlçesi etkilendi

Antalya'da öğle saatlerinde etkisini artıran yağıştan en çok etkilenen noktalardan biri, Konyaaltı ilçesi oldu. Liman ve Sarısı mahallelerinde onlarca araç su içinde kaldı. Araçlarda mahsur kalanlar ise kepçeler yardımıyla kurtarıldı. Atatürk Bulvarı üzerinde de biriken su nedeniyle refüj görünmez hale geldi. Bulvardan geçmeye çalışan araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Çakırlar Mahallesi'nde devrilen bir ağaç ise park halindeki aracın üzerine düştü.

07 Aralık 2021 Salı 16:25
Yağıştan en çok Konyaaltı İlçesi etkilendi

Liman Mahallesi'nde araçlar yolda kalırken bir kişinin, yanında getirdiği oltayı suya doğru atıp balık tutar gibi yaptığı anlar cep telefonuna yansıdı. Aynı mahallede işletmecilik yapan Serkan Karabaş, “Her yıl aynı şeyi yaşıyoruz. Burası hep suyla doluyor, araçlar ve insanlar mahsur kalıyor. Umarım bundan sonra bir çözüm bulunur ve değişir. Araçta kalanlar kendileri çıktı. Tabiri caizse yüzerek çıktılar. Sonrasında bir dozer gelip onları aldı" dedi.

DENİZİN RENGİ ÇAMURA DÖNDÜ

Konyaaltı Sahili'nde denizin rengi, yağmurun taşıdığı toprak nedeniyle çamura döndü. Fotoğraf çekmek için sahile inen bazı kişiler dalgaların arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Dalgalar nedeniyle denizdeki atıklar ise sahilde birikti.

DEREDE MAHSUR KALANLARI TURİSTLER KURTARDI

Kemer Çıralı mevkiindeki Ulupınar Deresi'nden geçerken yükselen suların içinde kamyonetiyle mahsur kalan Tuğba Solhan'ın yardımına ise Fransız tatilciler yetişti. Bölgeden geçen Fransız Off -road ekibi, Solhan'ı kamyonetten çıkardı.

Son Güncelleme: 07.12.2021 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.