Vali'den sualtı tutkunlarına açık davet

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Kaleiçi Yat Limanı açıklarında 3 Eylül'de batan tur teknesinin sualtında çekilen fotoğrafını twitter hesabından paylaşarak, sualtı tutkunlarını dalış için davet etti.

05 Ekim 2016 Çarşamba 16:23
Vali'den sualtı tutkunlarına açık davet
Antalya Kaleiçi Yat Limanı açıklarında 3 Eylül'de fırtına ve şiddetli yağmura yakalanan 'Kurt C' adlı gezinti teknesi, alabora oldu. Teknedeki 8'i çocuk 79 yolcu Sahil Güvenlik ekipleri ve diğer tur tekneleri tarafından kurtarılırken, 2 yolcu ise yaşamını yitirdi. Yolcuların kurtarılmasından sonra tekne sulara gömüldü.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, tur teknesinin su altında çekilen fotoğrafını twitter hesabından Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak 'Antalya körfezinde batan gezinti teknesi 40 metre derinlikte ziyaretçilerini bekliyor' notuyla paylaştı.
Kemer, Kaş, Alanya ve Manavgat başta olmak üzere dünyanın sayılı dalış noktalarına sahip Antalya'da, tur teknesinin amatör ve profesyonel dalgıçların seyrine açılacak. Antalya açıklarında dalış noktası olarak belirlenen 'Kurt-C' için kısa süre içinde dalış turları düzenlenecek.

 

Son Güncelleme: 05.10.2016 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.