Vali'den birlik ve kardeşlik vurgusu

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Kurban Bayramının birlik ve bütünlüğüün perçinlenmesine, dostluk ve kardeşlik bağlarnın güçlenmesine vesile olmasını diyledi.

09 Eylül 2016 Cuma 14:32
Vali'den birlik ve kardeşlik vurgusu
Bayram mesajında bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Vali karaloğlu, bayramların milli ve manevi değerler etrafında bütünleşmeye vesile olan çok önemli ve özel günler oylduğunu kaydetti. Karaloğlu mesajında şöylle dedi:

"Bayramlar, milletçe zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu manada Kurban Bayramının öncelikle, birlik ve bütünlüğümüzün perçinlenmesine, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine vesile olmalıdır. Her zaman olduğu gibi, bu bayramda da karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. Bu duygularla, hep birlikte, huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi rabbimden niyaz ediyorum."

"Bu anlamda, Antalya Valiliği olarak her türlü önlemi aldığımızı, ilgili birimlerimizin, bayram boyunca halkımızın hizmetinde olacağını bilmenizi isterim. Bu duygularla, Kurban Bayramının barışmalara, helalleşmelere; sevinçlere, mutluluklara ve nice hayırlara vesile olması temennisiyle, bayramınızı en kalbi duygularla kutlar, aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte, huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim."
 

Son Güncelleme: 09.09.2016 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.