Vali Öztürk, DÖSİAD'la buluştu

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Döşemealtı'nın gelişme alanı olarak en avantajlı yerlerden biri olduğunu belirterek, "Aksu ve Döşemealtı bölgesi dışında Antalya'nın gelişme alanı kalmadı. Dolayısıyla Döşemealtı bölgesinin gelecekte çok daha büyük gelişmelere hazır olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi.

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:02
Vali Öztürk, DÖSİAD'la buluştu

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Başkanı Gültekin Gencer'in evsahipliğinde 'İş Dünyasının Buluşma Noktası Kahvaltısı' etkinliğinde sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelen

Vali Öztürk, Antalya'da iş dünyasından ilk iadei ziyareti DÖSİAD'a yaptığını belirtti.

DÖŞEMEALTI AJANTAJLI

Vali Öztürk, Döşemealtı'nın gelişme alanı olarak Antalya'nın en avantajlı yerlerinden biri olduğuna işaret ederek, "Biz hangi projeye el atsak, hem halihazırda tarımsal araziye çok uygun olmayan arazinin bolluğu hem de boş alanların varlığı bakımından her seferinde Döşemealtı'na bakar olduk. Aksu ve Döşemealtı bölgesi dışında Antalya'nın gelişme alanı kalmadı. Dolayısıyla Döşemealtı bölgesinin gelecekte çok daha büyük gelişmelere hazır olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi. Sebahattin Öztürk, organize sanayi bölgesinin ikincisinin gelecekte bu bölgede yapılabileceğini, eğitim kampüslerinin de Döşemelatı'nda olmaya devam edeceğini ifade etti.

DÖSİAD'la ilgili olarak da derneğin kısa sürede 140 üyeye ulaşarak büyük bir başarıya imza attığını kaydeden Vali Öztürk, "DÖSİAD Sadece bir işadamı örgütü olarak değil faaliyet olarak da yoğun bir çalışma içerisinde, daha önemli başarılara imza atacağının işaretini görüyoruz. Bundan dolayı aynı zamanda Antalyaspor Başkanı olan Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ANTALYASPOR'A DESTEK
Vali Öztürk 2013-2014 sezonunda Medical Park Antalyaspor yönetimi ve sporcularının başarılı olması temennisinde bulunarak, "Antalyaspor ile ilgili kaynak yaratma konusunda çok ciddi çalışmalar olduğunu biliyorum. Valilik olarak elimizden gelen yardımı, desteği vereceğiz" dedi.

Gültekin Gencer de 3 yıllık geçmişe sahip olan DÖSİAD hakkında bilgi verdi. Gencer, Vali Öztürk'e teşekkür ederek ziyaret anısına bir plaket takdim etti. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.