Vali Karaloğlu, hemşehri derneklerini ağırladı

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu Başkanı Deniz Akgün ve Platform üyelerini makamında kabul etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 09:53
Vali Karaloğlu, hemşehri derneklerini ağırladı
Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu üyeleri ile tek tek tanışan Vali Münir Karaloğlu, Antalya'da yaşayan herkesin her şeyden önce Antalyalı olduğunun altını çizerek; neredeyse 80 ilden göç alan Antalya'nın, başka ülkelerden de göç aldığını söyledi.

Vali Karaloğlu, "Geldiğimiz yerler, alt kültürlerimiz farklı olabilir. Kimimiz Maraş'tan, kimimiz Çankırı'dan kimimiz Tunceli'den, kimimiz Kazakistan'dan veya Ukrayna'dan. Ama şu anda ortak paydamız, hepimiz Antalyalıyız. Hangi bölgeden gelirsek gelelim, geldiğimiz bölgenin kültürü de bizim zenginliğimiz. Getirdiğiniz kültürel değerleri de unutmayın, ona da ihtiyacımız var. Güzel, güçlü bir ülkemiz var. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam ettiği sürece de bu topraklarda birlikte yaşayacağız" dedi.

Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu üyelerinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, toplu fotoğrafta çektirdi.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.