VakıfBank 900'üncü şubesini Aksu'da açtı

VakıfBank, Türkiye genelindeki 900'üncü şubesini Antalya'nın Aksu İlçesi'nde müşterilerinin hizmetine açtı.

13 Mart 2015 Cuma 12:05
VakıfBank 900'üncü şubesini Aksu'da açtı
Müşterilerine daha yakın olma ve tabana yayılma stratejisi doğrultusunda şube ağını genişletmeye devam eden VakıfBank, 900'üncü şubesini Aksu'da hizmete açtı.

2014 yılsonu net karı 1 milyar 753 milyon TL'ye ulaşan VakıfBank, nakdi ve gayrinakdi kredi olarak Türkiye ekonomisine 133 milyar TL finansman sağladı. 2015 yılında da yatırımlarını sürdürecek olan VakıfBank, yılsonuna kadar 40 yeni şube açmayı ve yaklaşık 800 personel alımı yapmayı planlıyor.

VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz ve üyeleri ile birlikte Aksu Şubesi'nin açılışını gerçekleştiren VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, şöyle konuştu:

“2014 yılında, şube sayımızdaki artışa paralel olarak, mevduatımız da hızla tabana yaygınlaşmayı sürdürdü. Hizmet çeşitliliğimizi artırmak ve müşterilerimize daha yakın olmak amacıyla 900'üncü şubemizi Aksu'da hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turizm ve tarımın yanı sıra hızla gelişen sanayisiyle de Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan Antalya başta olmak üzere bölgedeki tüm müşterilerimizin yanında olmak, onlara daha iyi hizmet vermek ve en hızlı çözümleri sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz."
 

Son Güncelleme: 13.03.2015 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.