Üniversiteyle işbirliği protokolu

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) ile Elmalı Belediyesi arasında bilimsel, eğitim, sosyal, kültürel, turizm, sanat, sportif faaliyetler, meslek tanıtımı ve diğer hususlar ile ilgili işbirliği protokolu imzalandı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 15:17
Üniversiteyle işbirliği protokolu
AÜ Rektörlüğü yönetim kurulu odasında düzenlenen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Kaymakam Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir katıldı. Rektör Mustafa Ünal, "Meslek yüksekokullarının amacı sadece öğrenci yetiştirmek değil, aynı zamanda bulunduğu beldeye katkı da sağlamalıdır. Bizler de bu protokol ile bunu gerçekleştirmiş olacağız. Böylece bilimsel, eğitim, sosyal, kültürel, turizm, sanat, sportif faaliyetler ile ilgili üniversitenin birikiminin öğrencilere ve belde halkına aktarılmasına katkı sağlayacağız" dedi.

Rektör Ünal, "Bu protokol meslek yüksekokulumuza verdiğiniz önemin bir göstergesi. İlçelerde her zaman gördüğümüz, ilçenin ileri gelenleri okulla ne kadar çok ilgilenirse bizler de daha çok çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda okulumuza katkılarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin de şöyle dedi: "Akdeniz Üniversitesi ve Elmalı Belediyesi olarak imzalayacağımız bu protokolun çok önemli sonuçları olacağına inanıyorum. Antalya'nın ilçelerinde açılan ilk yüksekokul olan Elmalı Meslek Yüksekokulu aşağı yukarı 25 yılı doldurdu. Ancak açıldığından bugüne maalesef üniversite halk işbirliği beklentimizin altında kalmıştır. MYO Müdürümüz Halil Demir ile birlikte işbirliğimiz arttı. Belediye ve kaymakamlık olarak biz de imkanlarımız doğrultusunda meslek yüksekokulumuza elimizden gelen desteği sağlıyoruz sağlamaya da devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 18.05.2017 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.