Ulaşımda dönüşüm sürenin uzatılmasına ret

ANTALYA Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, midibüslerin otobüslere dönüşmesi konusunda verilen sürenin yeterli olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ilettiğini, ancak başkanın bu sürenin kesinlikle uzatılmayacağını dile getirdiğini söyledi.

17 Ocak 2017 Salı 17:10
Ulaşımda dönüşüm sürenin uzatılmasına ret
Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, esnafın Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım konusunda yaptıklarından memnun olduğunu kaydetti. 1 Şubat'ın, iki midibüsün otobüse dönüşmesi konusunda son gün olduğunu hatırlatan Arslan, sürenin uzatılması konusunda Başkan Menderes Türel'e başvurduğunu belirtti. Türel'in kesinlikle süre uzatımını kabul etmediğini kaydeden Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1 Şubat'a kadar AU plakalarının 25 bin olan tahdit ücretini yatıran esnaf, sıfır araç için fatura beyan ettiği takdirde aracının geleceği güne kadar bekleyebilecek. Bu süre içerisinde eski araç çalışmayacak. İkinci araç için 25 bin AU tahdit ücretini yatırdıktan sonra ikinci el otobüs aldığı kişi ile yapılan sözleşme ve satıcının yeni alacağı otobüs faturası ile ulaşım dairesine müracaat ederek aracı teslim aldığı güne kadar bekleyecek. Yine bu süre içerisinde eski araçlar çalışmayacak. 1 Şubat itibari ile sadece M-AU plakalı araçlar çalışacaktır." Yasin Arslan, zor durumda kalmaları halinde Başkan Menderes Türel'in kendilerine yardımcı olacağına inandığını kaydetti. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.