Üçüncü havalimanının yeri belli oluyor

Antalya’nın batı ilçelerini gazeteciler ve bir grup heyetle ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in gündeme getirdiği batı ilçelerinin ortasında bulunacak havalimanının Demre’ye yapılması bekleniyor.

11 Mart 2015 Çarşamba 12:59
Üçüncü havalimanının yeri belli oluyor
Kumluca, Finike, Demre ve Kaş bölgesinde turizm sektörünün daha da canlanması için havalimanı yapılması üzerinde duruluyor.

Batı Antalya’ya yapılması planlanan havalimanı için Demre Belediyesi’nde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, havalimanının 4 ilçenin ortasında yer alan Demre yakınlarında yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıya katılan bakanlık uzmanlarının Demre'ye bağlı Gürses Mahallesi ve çevresinde detaylı inceleme yapacağı belirtilirken, uygun bir yer bulunarak bakanlığa rapor sunulacağı kaydedildi. 

Son Güncelleme: 11.03.2015 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.