TÜROFED bombalı saldırıyı lanetledi

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Ankara'da dün düzenlenen bombalı saldırıyı lanetledi.

18 Şubat 2016 Perşembe 11:47
TÜROFED bombalı saldırıyı lanetledi

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, yaptığı açıklamada, Türkiye'yi bölmek isteyen, ülkedeki huzuru kaçırmak isteyen ve bunu kanlı eylemlerle hayata geçirmek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi. Başkan Ayık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Güzel ülkemiz yine hunharca bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Yüzyıllarca farklı medeniyete, ırka ve kültüre ev sahipliği yapan ülkemizin huzurla anılan bir ülke olmasını herkes kadar çok istiyoruz. Bir kez daha yinelemek isteriz ki; terör tüm dünyanın sorunudur. Bu sorunu çözmek için sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın el ele verip hareket etmesi gerekmektedir. Çağımız diyalog çağıdır. Bombalarla, öldürmekle çözüm üretilemeyeceğini biliyoruz. Saldırıyı yapanları lanetliyoruz. Bu vahim saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara şifa ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz."
 

Son Güncelleme: 18.02.2016 11:56
Anahtar Kelimeler:
Osman AyıkTÜROFED
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.