Türel, EXPO Antalya Bahçesi'ni inceledi

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, EXPO 2016 alanındaki Antalya Bahçesi'ni inceledi.

19 Nisan 2016 Salı 17:12
Türel, EXPO Antalya Bahçesi'ni inceledi
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, EXPO 2016 Antalya sergi alanında Türkiye Tema Bahçeleri içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Antalya Bahçesi'ndeki çalışmaları yerinde denetledi. Büyükşehir Belediyesi Antalya Bahçesi'nde, Kaleiçi evlerinden esinlenerek yaptığı çalışmayla kenti, tarihi dokusuyla tanıtacak. 655 metrekarelik alana kurulan bahçede daha önce Minicity'de bulunan Türkiye'nin tarihi yerlerinin minyatürleri de sergilenecek. 



Bahçenin peyzajında Antalya'nın simgesi narenciye ve zeytin ağaçları kullanıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bahçesinde EXPO 2016'nın temasına uygun olarak çocuklar için oyun alanları ve engelliler için özel tasarım bahçeler bulunacak. Antalya bahçesinde ayrıca ziyaretçilere kentin tarihi ve doğal güzellikleri de tanıtılacak.

Son Güncelleme: 19.04.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.