Toyota Antalya'da ikiledi

Toyota'nın Türkiye'de 58'inci, Antalya'da ise ikinci plazası Plaza Esay açıldı.

16 Ağustos 2013 Cuma 12:52
Toyota Antalya'da ikiledi
Açılış törenine AK Parti milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç, Sadık Badak, Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Esay Yönetim Kurulu Başkanı Esat Göyük ile yönetim kurulu üyeleri Ali Göyük, Yusuf Göyük ve Serkan Göyük hazır bulundu. Açılışta konuşan Ali Haydar Bozkurt, "Antalya'da gücümüze güç katacak böylesine güzel bir tesisi Toyota bayi ağına kazandıranlar büyük övgüyü hak etmektedir" dedi.

Esat Göyük de konuşmasında şunları söyledi: "Toyota'nın Türkiye'deki 58'inci plazasını Antalya'ya kazandırdığımız için mutluyuz. Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota'yı Antalya'da temsil ediyor olmak gurur verici. Burada hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın tüm beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimize en iyiyi sunmayı hedefliyoruz."

Toyota'nın 3S Plaza konseptine uygun olarak satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Esay, 712 metrekaresi showroom olan 4 bin 380 metrekarelik kapalı ve 1800 metrekarelik açık alanda ve 32 kişilik uzman bir ekiple hizmet verecek. 

Son Güncelleme: 16.08.2013 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.