TGYD genel kurulu yapıldı

TÜM Gastronomi Yöneticileri Derneği (TGYD) olağan genel kurulunda başkanlığa Hamza Yalçın seçilirken, derneğin adı tüzük değişikliğiyle 'Tüm Gastronomi ve Otel Yöneticileri Derneği' oldu.

09 Ocak 2017 Pazartesi 10:58
 TGYD genel kurulu yapıldı
TGYD olağan genel kurulu dernek merkezindeki eğitim salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle yapılan seçimde yönetim kurulu ve denetim kurulu yenilendi. Genel kurulda, otel yöneticilerinin de derneğe üye olabilmeleri ve derneğin adının 'Tüm Gastronomi ve Otel Yöneticileri Derneği' olması için tüzükte değişiklik yapıldı

Genel kurulun ardından toplanan yönetim kurulu, başkanlığa Hamza Yalçın'ı seçti. Başkan Hamza Yalçın, turizm sektörü için geçen yılın çok kötü bir dönem olduğunu hatırlatarak, "2017 için umutlu olmalıyız. Devletimiz bütün bu olumsuzlukların üstesinden gelecektir ve gelmektedir, bu olumsuzluklar gelip geçicidir. Turizm camiası iyimser olmalıdır, karamsar olmamalıyız aksine daha fazla çalışmalarımızı artırmalıyız" dedi.
Başkan Yalçın, tüzükte değişiklik yaptıklarını belirterek, bundan sonra derneğe otel yöneticilerinin de üye olabileceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 09.01.2017 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.