'Ters ev' ilgi odağı

ANTALYA'da Kundu turizm bölgesinde açılan ters ev, fotoğraf meraklılarını ağırlıyor.

27 Eylül 2016 Salı 11:55
'Ters ev' ilgi odağı
Muratpaşa'nın Güzeloba Mahallesi'nde 300 metrekarelik araziye inşa edilen 85 metrekarelik ters ev, açılışının ardından farklı milletlerden binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini merek edenler, akın akın evi görmeye geliyor. Mimari açıdan marjinal olarak adlandırılan ters evden Türkiye'de 1, dünyada ise 13 tane bulunuyor.

Normal bir evin iki katı maliyetle hayata geçirilen Türk ortaklar Kaan Karahan ve Görkem Cantürk ile Rus ortak Tanya Makarova'nın projesi olan ters ev, Antalya'nın ardından farklı şehirlerde de yapılacak. Ters ev projesinin genişleyeceğini söyleyen Kaan Karahan, fizibilite çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

YILDA 200 BİN ZİYARETÇİ
Yılda 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen ters eve giriş ücreti 15 lira olarak belirlendi. Ters ev, her gün 09.00- 20.00 saatleri arasında geziliyor. Kış aylarında açılış ve kapanış saatlerinde değişiklik yapılabileceğini kaydeden Karahan, "Ters evi merak edip Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir'den gelenler oldu. Burada fotoğraf çekip geri döndüler. Çok ilgi çekici bir yapı olduğunu en kısa zamanda başka şehirlerde de yapılması gerektiğini söylediler. Biz de projemizi başka şehirlere taşımak için ön çalışma yapıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.09.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.