Teleferik hatında bakım çalışması

YENİMAHALLE-Şentepe Teleferik Hattı'nda 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle, hizmet verilemeyecek.

07 Aralık 2016 Çarşamba 12:26
Teleferik hatında bakım çalışması
Toplu taşıma amaçlı ilk teleferik hattı olma özelliğine sahip toplam 3 bin 200 metre uzunluğundaki hatta, istasyonlarda halatı döndüren büyük çarkların kauçuk değişimi ile birlikte hat boyunca 2 gün bakım çalışması yapılacak. EGO yetkilileri, vatandaşların mağdur olmaması için güzergah üzerindeki yolcuların, bakım süresince Yenimahalle Metro İstasyonu'ndan Şentepe'ye kadar EGO otobüsleriyle taşınacağını kaydettiler. Yetkililer, hafta sonu yapılacak bakım çalışmalarının ardından 12 Aralık Pazartesi sabahı normal seferlere başlanacağını belirterek, sağlıklı ve güvenli toplu taşımacılığın sağlanması için teleferik hatlarında gerçekleştirilen bakımların zorunlu olduğuna dikkat çektiler. 


Son Güncelleme: 07.12.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.