Sporun kalbi Antalya'da atacak

ANFAŞ tarafından 2'ncisi düzenlenecek Spor Ekipmanları Takviye Ürünleri ve Aktiviteleri Fuarı (ANFAŞ SporTurkey), 4- 8 Eylül'de yapılacak

11 Mayıs 2019 Cumartesi 10:58
Sporun kalbi Antalya'da atacak

Spor ve sağlıklı yaşama dair tüm paydaşları bir araya getirecek 2'nci ANFAŞ SporTurkey, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak. Sektörün tüm paydaşları ve profesyonellerini buluşturacak fuarla eş zamanlı olarak Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası milli takım seçmeleri de yapılacak. Çeşitli kategori ve etaplarda gerçekleşecek şampiyonada erkek ve kadın sporcular derece almak için kıyasıya yarışacak. Dev organizasyonla fitness ve vücut geliştirme alanındaki tüm profesyoneller ve bu spora gönül verenler de bir araya gelecek.

Dört mevsim elverişli iklimi, muhteşem doğası ve tüm spor branşlarını bünyesinde barındıran eşsiz coğrafi konumu ile sporun merkezi Antalya'da organize edilen ANFAŞ SporTurkey'de, spor ekipman ve donanımları, giyim, beslenme, aksesuar, gıda takviyesi, sağlık ve sporcu performans ürünleri de tanıtılacak. Fuara doğa sporlarından sağlık ve fitness kulüplerine kadar sektördeki pek çok firma da stant açacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.