Sökülen turunçlar yeni yerlerinde

Büyükşehir Belediyesi, Havaalanı yolu üzerinde Meydan- EXPO 2016 raylı sistem güzergahında bulunan turunç ağaçlarını sökerek, Cezaevi Kavşağı ile Antalya Bulvarı orta refüjüne dikti.

10 Mart 2015 Salı 17:26
Sökülen turunçlar yeni yerlerinde
Daha önce Mevlana Kavşağı ve Altınova Kavşağı’ndaki ağaçları, katlı kavşak çalışmalarından zarar görmemesi için Anadolu Kavşağı’na ve Sarısu Kadınlar Plajı’na nakleden Büyükşehir Belediyesi, benzer bir çalışmayı Meydan-Expo 2016 hafif raylı sistem güzergahındaki ağaçlar için yaptı.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, raylı sistemin geçeceği Havaalanı yolu orta refüjünde bulunan 300’e yakın turunç ağacını zarar görmemesi için önce budadı. Ağaçlar, daha sonra özel makine yardımı ile köklerinden söküldü. Turunç ağaçları bakımları yapıldıktan sonra özenle Otogar ile Fatih Üst Geçidi arasındaki orta refüje ve Cezaevi Kavşağı’na dikildi. Antalya’nın simgelerinden olan turunç ağaçları, kentin girişini süsledi. 

Son Güncelleme: 10.03.2015 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.