Seriklilerin Aksu zirvesi

Antalya Serikliler Derneği Kurucular Kurulu toplantısı Aksu’da yapıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda, derneğin yol haritası ve geleceği ile ilgili önemli kararlar alındı

01 Mayıs 2017 Pazartesi 12:01
Seriklilerin Aksu zirvesi
Antalya’da Yaşayan Serikliler Derneği, kurucular kurulu toplantısını Aksu Şimşek Köfte’de yaptı. Başkan Adnan Tezgel’in organize ettiği yemekli toplantıya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, dernek yöneticileri ve davetliler katıldı.

KADIN VE GENÇLİK
Dernek olarak bazı alışkanlıkları yıkmak istediklerini ve amacına uygun hizmet vermek istediklerini belirten Antalya’da Yaşayan Serikliler Derneği Başkanı Adnan Tezgel, “Birçok dernheğin kumarhane olmasının engellenmesini istiyoruz. KAdınlara ve gençlere yer verilmesini tavsiye ediyoruz. Bunun için derneğimiz bünyesinde Kadın Kolları ve Gençlik Komisyonu kuracağız. Seriklilerin özü olan vatan, millet, bayrak gibi kavramları sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz” dedi.

AKSU-SERİK AYRILAMAZ
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ardından bir konuşma yapan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, anne tarafından Serkili olduğunu belirterek, “Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ile sürekli irtibat halindeyiz. Aksu ve Serik birbirinden ayrılamaz iki ilçe haline geldi. Umarım bu dernek kağıt üzerinde kalmaz, Serik’e faydalı hizmetlere imza atar” dedi. Konuşmaların ardından toplanan SErikliler Derneği Kurucular Kurulu, izleyecekleri yol haritaları ve hedefleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.


 

Son Güncelleme: 01.05.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.