Sergiler beğeni topladı

TÜRKİYE'nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) yılsonu sergisi ve etkinlikleri ANFAŞ'ta devam ediyor.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 11:11
Sergiler beğeni topladı


ASMEK ve Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri'nde (AKBEM) eğitim alan öğrencilerin hazırladığı ürünlerin, özel tasarımların yer aldığı sergi ANFAŞ'ta ziyaretçileri bekliyor. Yılsonu sergisinde şehir merkezi ve ilçelerdeki 19 ayrı kurs merkezinde eğitim alan kursiyerlerin 'el emeği göz nuru' ürünleri sergileniyor. 14 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak sergide AKBEM çocukları ve ASMEK kursiyerleri, bağlama, bale, gitar, halk oyunları, keman, modern dans ve tiyatro gösterileri ile büyük coşku yaşanıyor. Cilt bakımından canlı çiçek tanzimine kadar çeşitli branşlarda gerçekleştirilen workshop çalışmaları renkli görüntüler oluşturuyor. 






ANFAŞ'ta sergi kapılarını açmasıyla her gün birbirinden farklı etkinliklere sahne oluyor. AKBEM çocuklarının tiyatro gösterisiyle başlayan etkinlikler halk oyunları, bağlama dinletisi ve modern dansla devam ediyor. Birbirinden güzel gösteriler izleyenleri büyülüyor.






WORKSHOP ÇALIŞMALARI DA VAR




Belirli saatlerde gerçekleşen workshop çalışmalarında ASMEK kursiyerleri bir yıl boyunca öğrendiklerini ziyaretçilerle paylaşılıyor. Kimisi cilt bakımı yaptırırken kimisi saçına farklı örgü teknikleri uygulatıyor. Son zamanların dünyada ve Türkiye'de popüler olan canlı çiçek tanzimi ise ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Hurdadan alınan koltukların, kursiyerler elinde modern bir mobilya takımına dönüşmesi ise görenleri hayrete düşürdü.



Sergide çocuklar içinde gün boyunca farklı etkinlikler ve workshop çalışmaları gerçekleştiriliyor. Minik ellerin tasarladığı bez bebekler, kendi dünyalarını yansıttıkları resim sergisi ve Hobit Evi ilgi odağı oluyor.

Son Güncelleme: 11.05.2016 11:15
Anahtar Kelimeler:
Antalya AKBEM ASMEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.