Sendikalardan teröre tepki

İSTANBUL'da dün düzenlenen bombalı terör saldırısı, Antalya'da kınandı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:30
Sendikalardan teröre tepki
Antalya'da, Birleşik Kamu-İş ile TMMOB, KESK ve DİSK'e üye sendikalar ayrı ayrı düzenledikleri basın toplantısıyla terörü lanetleyerek sorumluların cezalandırılmasını istedi. lk toplantı Eğitim İş Antalya Şube Başkanlığı'nda yapıldı. Birleşik Kamu-İş'e bağlı sendikalar adına konuşan Eğitim İş Antalya Şube Başkanı ile Birleşik Kamu İş Antalya İl Temsilcisi Fatin Iltar, terör saldırılarıyla ülkenin bölünüp, parçalanmayacağını söyledi. Yanlış iç ve dış politikalar sonucu, ülkenin Ortadoğu terör bataklığı haline dönüştüğünü iddia eden Fatin Iltar, “Hain saldırı ile ilgili bütün sorumluların yargı karşısına çıkarılması sağlanmalıdır" dedi.

İKTİDARA AĞIR ELEŞTİRİ
İkinci toplantı Eğitim Sen Antalya Şubesi'nde gerçekleştirildi. TMMOB, KESK ve DİSK'in imzasını taşıyan basın açıklamasını Eğitim- Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk okudu. Ülkenin yangın yerine döndüğünü ve her gün bir bombalı saldırı ya da katliamla uyandıklarını söyleyen Kadir Öztürk, “Bir insanı öldürmenin tüm insanlığı öldürmek' gibi olduğuna inananlar, insanlarımızın her gün ölümünü kınamak dışında bir şey yapmıyor, intikam çığlıkları atıyor. İntikam duygusuyla ülkeyi yönetenler, iktidarın yönetmekten kaynaklanan sorumluluğun bile görmezden gelip saldırı ve katliamların sorumlusu olarak muhalefeti, adeta kendi dışındaki herkesi gösterebiliyor" dedi. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.