Şehit ateşi Kemer'e de düştü

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlere girdiği çatışmada sözleşmeli er 23 yaşındaki Özgür Mutlu'nun şehit olduğu haberini oturdukları Antalya'nın Kemer İlçesi'nde alan dedesi Yaşar, babaannesi Suna ve dayısı Yusuf Yücel, gözyaşına boğuldu.

03 Aralık 2016 Cumartesi 10:05
Şehit ateşi Kemer'e de düştü
Kırıkkale'ndeki yakınlarının telefonla arayarak acı haberi vermesi üzerine Suna Yücel, baygınlık geçirdi. Suna Yücel, ambulansla hastaneye götürüldü. Şehit Özgür Mutlu'nun dedesi Yaşar Yücel'in Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalıştığını aralık ayı meclis toplantısında öğrenen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve belediye meclis üyeleri de oturumu kapatarak şehit evine gitti.



Yaşar Yücel'e başsağlığı dileyen Başkan Mustafa Gül, aileyi teselli etmeye çalıştı. Hastanedeki müdahaleden sonra eve getirilen Suna Yücel, tekrar bayılınca sağlık görevlileri müdahale etti. Yücel ailesi ve diğer yakınlarının şehidin toprağa verileceği Kırıkkale'ye gitmesi için Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün talimatıyla otobüs tahsis edildi. Otobüse binen Suna Yücel, "Kuzum kuzum, kınalı kuzum. Kurban olayım, ciğerim yavrum" diye feryat etti.


 

Son Güncelleme: 03.12.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.