Sanatçılar bayram coşkusunu katlayacak

ANTALYA'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, sanatçıların konserleriyle katlanacak. Büyükşehir, Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer ve Manavgat belediyeleri, bayramda ünlü isimleri Antalyalılarla buluşturuyor.

24 Ekim 2017 Salı 11:03
Sanatçılar bayram coşkusunu katlayacak

Muratpaşa Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nda her milli bayramda yüzbinleri bir araya getirdiği Cumhuriyet Meydanı'nda olacak. Yaklaşık 150 sivil toplum örgütünü kapsayan Cumhuriyet için Antalya Elele Platformu'yla düzenlenecek kutlamalar 28 Ekim Cumartesi saat 18.00'de Konyaaltı varyantında fener alayıyla başlayacak. Fener alayı, Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlanacak. Meydandaki kutlamalarda ise saat 19.00'da, 'Güneye Giderken', 'Yine Düştük Yollara' ve 'Sözlerimi Geri Alamam' gibi klasiklere sahip Türk rock müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak. Bulutsuzluk Özlemi'nin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü sahneye çıkacak.

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim'deki kutlamalar kapsamında sanatçı Serdar Ortaç'ı Antalyalılarla buluşturuyor. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserin saati ise 21.00. Konyaaltı Belediyesi, 29 Ekim günü Mustafa Sandal konseri düzenliyor. Konyaaltı Belediye binası önündeki konserin başlama saati 20.00. Kemer Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği konserde ise özgün müziğin güçlü sesi Edip Akbayram sahne alacak. Konser 29 Ekim günü saat 20.00'de başlayacak. Manavgat'ta ise pop rock grubu Gripin Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 21.00'de sahneye çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.