Salı Grubu Abdullah Ağar'ı ağırladı

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısı, savunma ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

28 Eylül 2016 Çarşamba 15:29
Salı Grubu Abdullah Ağar'ı ağırladı
Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç'un başkanlığındaki toplantı, Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü'nde (ATİK) gerçekleştirdi. Toplantının, bu haftaki konuğu savunma ve güvelik uzmanı yazar Abdullah Ağar oldu. Çok sayıda iş adamı, kamu kurumu ile sivil toplum örgütü temsilcisinin katıldığı toplantıda, Abdullah Ağar, 15 Temmuz'daki darbe girişimi hakkında bilgiler verdi.

'Darbe'nin doğrusal olamayan savaş olarak tanımlandığını dile getiren Ağar, FETÖ, "Bizim çocuklarımızı bizden çalıyorlar, bize karşı kullanıyor" dedi. "Biz nerede hata yapıyoruz" diye soran Ağar, dinin doğru anlaşılmamasının terör örgütü sayısının artmasına neden olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptığı araştırmaya göre Türk halkının yüzde 92'sinin Kuran-ı Kerim'i, Türkçe (mealini) okumadığını kaydeden Ağar, "Kuran-ı Kerim aynı zamanda anlaşılması gereken de bir kitap. Bunu yapmadığınız sürece kendinizi veya çocuklarınızı bu tür örgütlere kaptırırsınız" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin temel hedefinin Türkiye Cumhuriyeti ve silahlı kuvvetleri olduğunu vurgulayan Ağar, "Bu darbe girişimini organize eden idare, darbe hangi seviyede olursa olsun tahribatın çok yüksek olacağını biliyordu. Bu nedenle acilen birlik olmak zorundayız" dedi.
Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, toplantının sonunda katılımından dolayı Abdullah Ağar'a teşekkür plaketi verdi.
 

Son Güncelleme: 28.09.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.