Sahipsiz patiler yuva arıyor

MURATPAŞA Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Hayvanları Festivali'nin 4'üncüsü, 20 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

16 Mayıs 2017 Salı 11:13
Sahipsiz patiler yuva arıyor
Muratpaşa Belediyesi'nin 'Sokakta Sahipsiz Hayvan Kalmasın' sloganıyla 4'üncüsünü gerçekleştireceği 'Sokak Hayvanları Festivali' 20 Mayıs Pazar günü Falez-2 Park'ta düzenlenecek. Saat 12.00'de başlayacak etkinlikler 18.00'e kadar devam edecek. 'Ortak kullanım alanlarımızı, çevre ve toplum sağlığının gereklerini sonuna kadar yerine getirerek, hayvanlarımızla paylaşacağız' anlayışıyla yılda 2 kez olmak üzere hayata geçirilen festival, çocuklar için animasyon gösterileri ve oyunlarla başlayacak. Festivalde, Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni yuvalarını bekleyen sokak hayvanları yeni evlerine kavuşmak üzere sahiplendirilecek.



SON BAŞVURU 18 NİSAN
Gün boyu konserle devam edecek festivalde 'Sokak Hayvanları' konulu fotoğraf yarışması için festival konukları en beğendikleri fotoğraflara oy kullanacak. 4'üncü Sokak Hayvanları Festivali kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması için başvuralar 18 Nisan Perşembe günü sona erecek. Kedi ve köpek fotoğrafları olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılacak yarışmaya katılımcılar ancak 1 fotoğrafla katılabilecek.

MAİL ATMAK YETERLİ
Jürisini festival konuklarının oluşturacağı yarışmanın sonucunda birincilere Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de 2 kişilik yemek, ikincilere Teneffüs Park giriş bileti ve 3'üncülere ise 15'er kilogramlık mama hediye edilecek. Yarışmaya başvuru için fotoğrafları, ad-soyad ve açık iletişim bilgileriyle birlikte [email protected] mail atmak yeterli olacak.

Son Güncelleme: 16.05.2017 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.