Şahin’e 2 ayrı suç duyurusu

MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Poyraz, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in mahkeme kararını uygulamadığı ve görevini kötüye kullandığını ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu.

12 Şubat 2018 Pazartesi 14:17
Şahin’e 2 ayrı suç duyurusu

Tartışmaların odağında olan Kemerağzı Pazar Yeri ile ilgili MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz ikinci bir adım daha attı. Kemerağzı Pazar Yerinin ihale ediliş şeklinin yasalara aykırı olduğunu ileri sürerek önce Antalya 2’inci İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma talebinde bulunan ve bu hukuk mücadelesi Danıştay 13’üncü İdare Mahkemesince de tescillenen MHP’li Poyraz, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’le ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 

Dava dilekçesinde gelinen süreci anlattığını ifade eden MHP’li Poyraz, ‘Bilindiği üzere Antalya 2’inci İdare Mahkemesi’nin ihalenin iptali ve bu ihaleye dayanak olan encümen kararının iptaline yönelik verdiği karar var. Bu karar davalı belediyeye 06.10.2017 tarihinde tebliğ edilmesine rağmen, mahkeme kararını yerine getirecek hiçbir işlemde bulunmadığını görüyoruz.  Oysaki Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin mahkeme kararına uymakla yükümlü.  Ama tüm buna rağmen yerel basına yaptığı açıklamalarda mahkeme kararına uymayacağı yönünde niyetini ortaya koymuştur. Bundan dolayı Antalya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.