Şaha kalkmış at heykeli hayran bırakıyor

ANTALYA'da denizden ve ormandan topladığı kuru ağaç dallarıyla farklı hayvanların heykellerini yapan Adnan Ceylan, Expo 2016 Fuar Alanı'nda sergilenmesi için şaha kalkmış at heykeli yaptı.

27 Nisan 2016 Çarşamba 12:46
Şaha kalkmış at heykeli hayran bırakıyor
Sanatçı Adnan Ceylan'ın ormandan topladığı kuru ağaç dallarından yaptığı şaha kalmış at heykeli, Expo 2016 Antalya'nın simgesi Expo Kulesi'nin hemen yanına yanındaki boş alana yerleştirildi. Heykeli gören ziyaretçiler, hayranlıklarını gizleyemiyor. Boyutlarını ve yapımında kullanılan malzemeyi merak edenler, heykeli yakından inceliyor. Bol bol fotoğraf çektiren Antalyalılar, ayrıntıların şaşkınlık verecek kadar güzel olduğunu söyledi.



Expo 2016 sergi alanı için yaptığı şaha kalkmış at heykelini eşi Tuğba Ceylan ile birlikte giderek incelediğini belirten Adnan Ceylan, "Heykel karşısında insanların tepkisini merak ettim. Açılışın ardından gidip gözlerimle şahit olmak istedim. Heykel için güzel sözler duydukça mutlu oldum" dedi. Heykeli sık sık gidip kontrol edeceğini belirten Ceylan, "Expo gibi tarihi bir organizasyonda benim de bir çalışmamın olması gurur verici" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2016 12:47
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.