'Romanların Kralı' yoğun bakımda

Antalya'da tatil yapan ve Romanya'da 'Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba dönüş yolunda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Cioaba, hastanede solunum cihazına bağlandı.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:00
'Romanların Kralı' yoğun bakımda
Bir hafta önce dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı yakınındaki Harrington Park Otel'de tatil yapan 'Romanların Kralı' 59 yaşındaki Florin Cioaba, karayoluyla ülkesine dönüş yolunda fenalaştı. Antalya- Isparta karayolunun 80'inci kilometresinde, yakınları tarafından çağrılan ambulansa alınan Cioaba, kent merkezinde bulunan Özel Anadolu Hastanesi'ne getirildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Cioaba'nın yapılan anjiyosunda 3 damarında tıkanıklık olduğu tespit edildi.

Florin Cioaba'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Terkan Demir “Dün hastanemize ambulansla gelmiş. Kalp krizi sonucu akciğerde su toplaması tespit edildi. Kardiyoloji, anestezi ve nöroloji doktorlarının kontrolü altında tutuluyor. Durumu çok kritik" dedi.

Cioaba'nın hastanede bekleyen eşi ve iki oğlunu arayan Romanya Cumhurbaşkanı, Başbakanı ve Sağlık Bakanı'nın, kralın sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi 

Son Güncelleme: 14.08.2013 17:08
Anahtar Kelimeler:
Yoğun BakımFlorin Cioaba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.