Resimle 'yeter artık' dediler

Kadın ressamlar, 'Kadın' konulu yağlıboya ve akrilik boya çalışması resimlerini Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Konyaaltı Şubesi'nde sergiledi.

12 Mart 2015 Perşembe 10:07
Resimle 'yeter artık' dediler
AKD Kadın Kolları'nın organizasyonuyla hazırlanan sergiye, dernek üyesi ressamlar eserleriyle destek verdi. Siyasi partilerin milletvekili aday adaylarının da ilgi gösterdiği sergide beğeniye sunulan kadın figürlü 30 muhteşem tablo izleyenlerde göz kamaştırdı. Kadın ressamlar, ülkemizde son yıllarda artarak devam eden kadına yönelik şiddet olaylarını sanat çalışmalarıyla protesto etti. Dernek yöneticilerinden Gül Kaygusuz, "Şiddetle daha fazla can kaybedilmeden gerekli tedbirler alınmalı, toplumumuzdaki cinsiyet, dil, din ayrımcılığına son verilmeli, kadın-erkek eşitliğine özen gösterilmeli, kadınlarımıza hakları çok iyi öğretilmeli, barış içinde kardeşçe yaşanmalı" dedi.
 

Son Güncelleme: 12.03.2015 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.