Pilot Adalı'ya son görev

Antalya’da düşen eğitim uçağında hayatını kaybeden pilot yardımcısı Deniz Adalı'nın (32) cenazesi gözyaşları arasında defnedildi. 

01 Kasım 2018 Perşembe 14:33
Pilot Adalı'ya son görev

Manavgat ilçesinde 2 gün önce bir sivil havacılık firmasına ait Cessna 150 tipi TC KIM tescilli eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot Serkan Dilci ve Deniz Adalı hayatını kaybetti. Pilotlardan Deniz Adalı için Büyükşehir Belediyesi Uncalı Kent Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailenin yakınları ve Adalı’nın pilot arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Deniz Adalı’nın naaşı gözyaşları arasında defnedildi. Anne Birigit ve baba Adnan Adalı, taziyeleri kabul etti. Anne Brigit, uzun süre gözyaşı döktü. 
2 yıldır pilot olan Deniz Adalı’nın uçmayı çok sevdiği ve değişik hava yolu şirketlerine pilotluk için başvuru yapmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.