Pazar yeri ihalesine bir tepkide Kara'dan geldi

MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, yargı kararlarına rağmen Kemerağzı Pazar Yeriyle ilgili Aksu Belediyesi’nin izlediği yanlış yola tepki koyarak, “Hiç kimse yargıdan büyük değildir” dedi. 

05 Şubat 2018 Pazartesi 13:12
Pazar yeri ihalesine bir tepkide Kara'dan geldi

MHP İlçe Başkanı Kemal Kara, mahkeme kararlarına rağmen Aksu Belediyesi yöneticilerinin Kemerazğı Pazar Yeriyle ilgili yanlışlıklara hala devam ettiklerine vurgu yaptı.  İki ayrı mahkemenin verdikleri kararla Aksu Belediyesi’nin yanlışlıklarını tescillediğini ifade eden MHP’li Kara, “Hiç kimse yargıdan üstün değildir. Mahkemeler iptal kararı vermişse, bu uygulanmalı. Ama gelinen süreçte görüyoruz ki hala yanlıştan ısrar ediyorlar” diye konuştu.

Baştan beri Pazar Yeri ihalesiyle ilgili izlenen yanlış sürecin farkında olduklarına dikkat çeken MHP’li Kara, “MHP gurubu olarak, Pazar yeri ile ilgili Aksu Belediye Meclisi’nde ret kararı vermiştik. Bununla ilgili tepkilerimiz dile getirmiştik. Her zaman ki yanlışlarını dikte etmeye çalıştılar. Grup sözcümüz Mustafa Poyraz bu yanlış uygulamayı yargıya taşıdı ve mahkeme kararını verdi. Bu kararla Aksu Belediyesi’nin yanlışlığı tescil edildi. Ancak Aksu Belediyesi yöneticileri itiraz da bulundu. Yapılan itiraz 13’üncü Danıştay İdare Mahkemesi’nde ele alındı. İtiraz ret edildi. Kesin ve kati olarak Aksu Belediyesi’nin yanlış yaptığı ifade edildi. Şimdi yapılacak tek şey var, o da karar saygı duyup uygulamaları” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.02.2018 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.