Patara, Berlin Turizm Fuarı'nda

Almanya'da düzenlenen Berlin Turizm Fuarı'na katılan Patara Kültür ve Turizm Derneği, Kaş'ın dünyaca ünlü turizm bölgesi Patara'nın tanıtımını yapıyor.

05 Mart 2015 Perşembe 12:30
Patara, Berlin Turizm Fuarı'nda
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan kiralanan bölümde açılan stantta Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve Patara Mahallesi Muhtarı Arif Otlu ile yönetim kurulu üyesi Nadi Otlu, Patara'yı temsil ediyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurahman Arıcı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun tarafından da ziyaret edilen Patara standı, yoğun ilgi görüyor.

Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu, "Berlin Turizm Fuarı'nda, Batı Antalya'yı Patara ve Kemer temsil ediyor. Daha önce yurt dışında Stuttgart, Zürih ve Münih turizm fuarlarına, İstanbul'da yapılan EMITT Fuarı'na katıldık. Patara, özellikle Avrupalı turistlerin büyük rağbet gösterdiği, butik otelleriyle çok önemli alternatif turizm merkezi. Patara'yı ilk sırada Almanlar tercih ediyor. Bu nedenle Patara'yı, Almanya'daki turizm fuarlarında tanıtmaya büyük önem veriyoruz. Gelen konuklarımıza broşürler, CD'ler, Patara'yı tanıtan kitaplar hediye ediyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 05.03.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.