Özel bireyler ayakta alkışlandı

KEPEZ Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen programda sahnede yeteneklerini sergileyen özel bireyler, ayakta alkışlandı.

05 Aralık 2016 Pazartesi 12:25
Özel bireyler ayakta alkışlandı
Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programı, İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin, işaret diliyle İstiklal Marşı'nı söylemesiyle başladı. Bu sırada ortopedik engelli bir kız öğrenci, tekerlekli sandalyesinden kalkarak milli marşı ayakta okudu.
Daha sonra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün katkıları ile Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı'nın destekleriyle kurulan ve özel çocuklardan oluşan mehteran takımı, icra ettiği marşlarla davetlileri coşturdu. Mehteran takımından sonra sahneye Kepez Özel Eğitim İş Okulu öğrencileri geldi. Özel çocuklardan oluşan okul korosu, AKEV Koleji Orkestrası eşliğinde şarkılar söyledi. Özel çocukların zeybek gösterisi ise izleyenlerden büyük alkış aldı. Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri ise 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsüyle davetlileri hüzünlendirdi. Bedensel engelli ve özel çocukların müzikle hayata sımsıkı tutunduğuna güzel bir örnek olan etkinlik, İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin dans şovuyla sona erdi. 

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.