OSB Müteşebbis Heyeti toplandı

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti'nin aylık olağan toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

29 Kasım 2016 Salı 15:19
OSB Müteşebbis Heyeti toplandı
AOSB'nin aylık olağan toplantısına Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, OSB Başkanı Ali Bahar ve Müteşebbis Heyet üyeleri ile Bölge Müdürü İlhan Metin katıldı. Oturumda, 9 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı kapsamında, ekim ve kasım ayları içerisinde hayata geçirilen iş ve işlemler hakkında Vali Münir Karaloğlu'na bilgi verildi. Bölgenin eylül ayı mizanı da görüşülürken 2 firmanın unvan değişikliği, 1 firmanın hisse devri, 5 firmanın satış, 3 firmanın kiraya verme, 1 firmanın ilave faaliyet konusu, 1 firmanın tahsis talebi, 2 firmanın da tapu talepleri ile ilgili konular değerlendirildi. 

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.