Olimpos Rotary'den Meslek Hizmet Ödülleri

OLİMPOS Rotary Kulübü, mesleğinde başarı yakalamış üç ismi ödüllendirdi.

17 Ocak 2017 Salı 10:15
Olimpos Rotary'den Meslek Hizmet Ödülleri
Olimpos Rotary Kulübü'nün her yıl çeşitli kategorilerde başarı yakalamış isimlere verdiği Meslek Hizmet Ödülleri, Akra Barut Otel'de düzenlenen törende sahiplerini buldu. 'Başarılı İşadamı' dalında Corendon Turizm grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 'Bilim' dalında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Bayezid ve 'Mimari Sanat' dalında Ormana Düğmeli Evler projesiyle Aydın Özgüven ödüle layık görüldü.

Prof. Dr. Bayezid, ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti. Törene gelmeden önce Rotary kulüplerinin neler yaptıklarını araştırdığını belirten Prof. Dr. Bayezid, “Her alanda olduğu gibi tıp alanında da Rotary kulüplerinin çalışmaları olduğunu gördüm. Özellikle çocuk felci konusunda etkin çalışmalardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Yıldıray Karaer ise yurt dışında turizm işi yaptıklarını belirterek, “Avrupa kuralları ve Türk mantığıyla yurt dışında turizm işi yapmaya çalışıyoruz. Bu çok zor oluyor. Ancak durum hayal etmediğimiz kadar iyi noktalara geldi. Türk kimliğimizle Avrupa'da ahlaklı ve doğru bir şekilde iş yapmaya devam ediyoruz" dedi. Ödül töreni, birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.