Okullar ne zaman açılacak?

18 milyon öğrenci ve yaklaşık 1 milyon eğitimci okulların yeniden eğitim faaliyetine başlayacağı tarihi merak ediyor. Uzaktan eğitimin sonra ereceği tarihe odaklanan öğrencileri bir yandan da olası uzatma kararından haberdar olmak için araştırmalarına hız verdi.

25 Mart 2020 Çarşamba 18:42
Okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) aldığı karar doğrultusunda okullarda eğitime ara vermişti. Corona virüsü salgınına karşı alınan bu tedbirle birlikte milyonlarca öğrenci, TRT EBA TV ve EBA'nın online sistemi ile uzakta eğitimle, okul faaliyetlerine devam ediyor. Gözler şimdi okulların açılacağı tarihte. Öğrenciler, aileleri ve eğitimciler ise MEB'in açıklayacağı yeni kararı beliyor.

Okullar ne zaman açılacak sorusuna Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da cevap verdi;  "Milli Eğitim Bakanlığımızla bilim kurulumuza katılmak üzere konuştuk. Bugün eğitim konusunu gündemimize almış olacağız."

Bakanlar, Bilim kurulunun toplantısının ardından saat 19.15’ te sağlık ve eğitim alanındaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunacak.

Anahtar Kelimeler:
Okullar Ne Zaman Açılacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.