Okullar aşure ile tatlandı

Aksu Anadolu Lisesi’nin ardından Özel Yedisu Sağlık Koleji ve Özel Anadolu Sağlık Koleji’de peşi sıra aşure günü düzenledi. Katılımların yoğun olduğu aşure günleri renkli görüntülere de sahne oldu.

18 Kasım 2014 Salı 12:39
Okullar aşure ile tatlandı
Her iki kolej’de de düzenlenen aşure etkinliklerine, siyasilerin, bürokratların yanı sıra Aksulu vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Kaymakam Veysel Özgür ve ilçenin mülki amirlerinin yanı sıra aşure etkinliklerine Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları da aşure etkinliklerinde eğitimcileri yalnız bırakmadı.

Özel Anadolu Sağlık Kolejinde ki aşure etkinliğinde öğrenciler misafirlere tansiyon kontrolü yaparken, kurdukları tezgah da da lösemili çocuklar yararına satış yaptılar. Ayrıca aşure etkinliği çerçevesinde düzenlenen kan bağışı da ilgi gördü.
 

Son Güncelleme: 18.11.2014 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.