Okul tatili uzayacak mı?

Okullar ne zaman açılıyor? sorusu öğrenciler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Türkiye'de corona virüsü vakası görülmesi sonrasında alınan önlemlerden biri ise okulların tatil edilmesi oldu. Okullar 1 hafta tatil olduktan sonra dün itibariyle öğrenciler uzaktan eğitime başladı.

24 Mart 2020 Salı 15:47
Okul tatili uzayacak mı?

Dünyaya yayılan corona virüs vakasının Türkiye gelmesi üzerine okullar tatil edildi. 23 Mart tarihinde ise öğrenciler uzaktan eğitime başladı.Okulların ne zaman açılacağı sorusuna ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası gerçekleştirdiği açıklamalarda; “Milli Eğitim Bakanlığı'mızla çarşamba günü Bilim Kurulumuza katılmak üzere bugün konuştuk. Dolayısıyla Bilim Kurulu'nda çarşamba günü eğitim konusunu gündemimize almış olacağız.” dedi.

BAKAN SELÇUK AÇIKLAMA YAPTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk;

"Çok kısa bir zaman içerisinde bunun net kararını toplumla paylaşacağız. Bu nedenle, bu şartlarda ne olur, ne olmaz elbette herkesin bir değerlendirmesi var. Fakat biz bunu, kamuoyuna resmi olarak en kısa zamanda açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.