Öğrencilerden Afrin'e destek

KORKUTELİ Büyükköy Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla giyecek ve mektup gönderdi.

16 Şubat 2018 Cuma 11:47
Öğrencilerden Afrin'e destek

Büyükköy Ortaokulu veli ve öğretmenleri, Afrin'de görev alan askerlere destek amacıyla atkı, bere ördü. Öğrenciler aldıkları çorap ve eldivenlerle birlikte atkı ve bereleri paketledi, içine ise yazdıkları mektupları koyarak Korkuteli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda gelen askerlere teslim edildi.

Korkuteli Büyükköy Ortaokulu Müdürü Timuçin Tunç, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz hep birlikte atkı, bere ördü. Biz de okul olarak hazırlanan kolileri Afrin'e gönderilmesi için Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim ettik. Vatan namustur. Askerlerimiz namusumuz için Afrin'deler. Çocuklarımız, ailelerimiz bizler için oradalar. Onlara verebileceğimiz en güzel hediye desteklerimiz. Onların yanındayız" dedi.

ASKERLİK ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİLER

Korkuteli Yaşar Yalçın İlkokulu öğrencileri ise Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla, Korkuteli Askerlik şubesini ziyaret etti. Okul Müdür Yardımcısı Osman Ulusoy ve sınıf öğretmeni Aytekin Yurtkulu eşliğinde askerlik şubesine gelen öğrenciler, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı tarafından karşılandı.

Öğrenciler, Afrin'deki operasyonlarda görev alan askerler için yaptıkları resimleri askerlere verdi.

Operasyon bölgesinde bulunan askerlere moral ve destek vermek istediklerini belirten sınıf öğretmeni Aytekin Yurtkulu, "Çocuklarımız canla yürekle resimler çizip mektuplar kaleme aldı. Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.