Öğrenciler çevre temizliği yaptı

AKDENİZ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri 'Çevre Sorunları' dersi kapsamında 'En Duyarlı Fakülte' etkinliğiyle kampüs yerleşkesinde çevre temizliği yaptı.

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:00
Öğrenciler çevre temizliği yaptı
Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Mansuroğlu tarafından verilen Çevre Sorunları dersi kapsamında gerçekleştirilen 'En Duyarlı Fakülte' etkinliğine yaklaşık 100 öğrenci katıldı. Araştırma Görevlisi Veysel Dağ denetiminde yapılan çevre temizliği etkinliğinde gönüllü öğrenciler fakülte ve bölüm etrafında çevre temizliği gerçekleştirildi. Yapılan temizlikte toplanan poşet, kağıt, pet şişe, plastik gibi ürünler geri dönüşüme kazandırıldı.



Çevre gönüllülerince yapılan etkinlikte yaklaşık 30 kişilik öğrenci grubu ile en fazla katılım gösteren Turizm Fakültesi yılın en duyarlı fakültesi seçildi. Turizm Fakültesi'nin bahçesine ödül olarak fidan dikimi yapılacak. Prof. Dr. Sibel Mansuroğlu yaptığı açıklamada, "Öğrencilerin çevresel bilinç ve tutumlarını geliştirmek amacıyla, kampüsümüzde çevre temizliği yaptık. Her fakültenin önünde bir grup öğrenciyle yapılan bu etkinlik ile çevre sorunlarına karşı duyarlılığı sadece dersimizi alan öğrencilerimizin değil tüm öğrencilerin göstermesini amaçladık" dedi. 

Son Güncelleme: 11.05.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.