O haber, MHP’li Kara’yı çok kızdırdı

MHP’nin eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda meclis üyesi adayı Kemal Kara, yerel ölçekli bir haber portalında çıkan, “MHP’li kurucular,  Durmuş Ali Arslan’ı destekliyor” haberine çok sert tepki göstererek, haberin gerçekle alakasının olmadığı ifade etti. Kara, ayrıca, haberi servis eden kişiye ‘yavşak ve çakal’ ithamında bulundu.

25 Mart 2019 Pazartesi 17:13
O haber, MHP’li Kara’yı çok kızdırdı

Geçtiğimiz hafta yerel ölçekli bir haber portalında, MHP’li Kurucular üyelerin İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan’ı destekledikleri yönünde çıkan bir haber, MHP’nin eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda Cumhur ittifakında MHP adına 2’inci sıra meclis üyesi adayı olan Kemal Kara’yı oldukça kızdırdı. Haberin gerçekle hiçbir alakasının olmadığının ve bilinçli bir algı oluşturulmaya çalışıldığının altını çizen MHP’li Kara sosyal medya aracılığıyla, haberi servis eden kişiye de yavşak ve çakal ithamlarında bulundu.

MHP’yi yıpratmanın hiçbir çakalın haddinin olmadığına vurgu yapan MHP’li Kara, haberde bahsi geçen kişilerin 2014 yılından bu yana MHP’yle hiç bir bağlarının olmadığı yaptığı paylaşımda ifade etti. 2014 yerel seçimlerinde o kişilerin MHP’nin 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Ramazan Özen’e bile oy vermediklerini öne süren Kara, o tarihlerde içlerinden bazılarının zafer işareti yaparak, partiyle ilişkilerini kestiklerini söyledi.

Yapılan haberin gerçekle bir bağının olmadığının da altını çizen MHP’li Kara, sosyal medyada şu paylaşımda bulundu: “Aksu ilçemizde yerel basında yer alan habere göre MHP Aksu’da kurucu üyelerin sanki yeni gitmiş gibi algı yapmaya çalışan yavşak, gürleyerek yalan haber yapıyor. Senin o dediğin isimlerin bazıları 2014’te yerel seçimlerinde aday olan Ramazan Özen’e bile oy atmadı. İçlerinde zafer işareti yapanlar bile vardı.  5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Kimin ne zaman MHP’den gittiğini biliyorum ki, bunu sen benden daha iyi biliyorsun. Satılık kalemşör. Söz konusu MHP olursa, kim olursa olsun cevabı bende var.  MHP’yi yıpratmak hiçbir çakalın haddine değil.”

Son Güncelleme: 29.03.2019 12:10
Anahtar Kelimeler:
Kemal Kara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.