Mustafa Akaydın'ın Yurt Yalanı!

Eski Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın, Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi ile ilgili açıklamalarının yalan olduğu ortaya çıktı.

05 Eylül 2014 Cuma 17:05
Mustafa Akaydın'ın Yurt Yalanı!
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın'ın son açıklamasında yine yalan söylediği ortaya çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi ile ilgili açıklama yapan Akaydın, buraya sadece ihtiyacı olan öğrencilerin alındığını, hatta iki milletvekili yeğenleri için kendisini aradığında "Milletvekili de kendi yeğenlerini kendisi okutsun" dediğini iddia etmişti.
Yurtta kalan öğrencilerle ilgili belgeler bu açıklamanın tamamen yalan olduğunu ortaya koydu.

MİLLETVEKİLİ YEĞENİ YURTTA
Sabah gazetesinin haberine göre, CHP Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan'ın yeğeni E.H. geçen yıl öğrenci yurdunda kaldı. Yetkililerden edinilen bilgiye göre yeğen E.H bu yıl da yurtta kalmaya devam edecek. Öte yandan belediyenin yurdunda kalan öğrencilerin dosyaları da Akaydın'ı yalanladı. Yurtta kalan yüzden fazla öğrencinin dosyasında CHP'lilerin referansları yer alıyor.

CHP'LİLERİN REFERANSLARI
Büyükşehir'in yurdunda kalma hakkı verilen öğrencilere referans olanların arasında CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Milletvekili Rıza Türkmen, CHP Milletvekili Adnan Keskin, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kırıkkale Milletvekili Mehmet Ziya Kesiroğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, CHP İzmir Milletvekili ve Antalya Koordinatörü Erdal Aksünger, CHP il başkanları ve belediye başkanları buluyor. Bazı öğrencilerin isimlerinin karşısında ise bizzat Akaydın'ın kendisinin ve eşi Günseli Akaydın'ın isimleri referans olarak yer alıyor.

PROTOKOL İMZALANDI
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi'nin TÜRGEV'e devir edilmediği, Büyükşehir Belediyesi ile TÜRGEV arasında protokol imzalandığı açıkladı. Protokole göre, yurdun personel maaşları da dahil olmak üzere tüm giderlerinin TÜRGEV tarafından karşılanacağı ve öğrencilerin hiçbir zam yapılmadan geçen yıl ödedikleri ücretleri ödeyerek bu yıl da kalmaya devam edecekleri bildirildi.

TÜREL İLE AKAYDIN FARKI
Başta CHP Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan'ın yeğeni olmak üzere geçen yıl yurtta kalan öğrencilerin de burada kalmaya devam edebilecekleri açıklandı. Akaydın döneminde CHP'li milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları ve Akaydın'ın bürokratlarının referansları ile yurtta kalınabilirken Türel döneminde hangi siyasi partiden olursa olsun öğrencilerin kalmaya devam edebilecek olmasının iki başkan arasındaki yönetim anlayışı farkını ortaya koyması dikkat çekiyor. 

Habervaktim.com

Son Güncelleme: 05.09.2014 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.