Muhtardan işadamlarına uyarı

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesi Yenigöl Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, esnaf ve işadamlarına, çalıştırdıkları personeli emniyete bildirmeleri ve işyerlerine güvenlik kamerası taktırmalarını önerdi.

13 Ocak 2017 Cuma 12:16
Muhtardan işadamlarına uyarı
Yenigöl Mahallesi'nde ticaret yapan 100 kadar esnaf ve işadamına kahvaltı veren Muhtar Mehmet Özen, onlardan bir de istekte bulundu. Esnaf ve işadamlarına, “Güvenlik konusunda ülkemizin içinde bulunduğu hassasiyeti göz önünde bulundurup, çalıştırdığınız işçiler için emniyete beyanda bulunun" diyen muhtar Mehmet Özen, ayrıca her işyerine güvenlik kamerası takılması gerektiğini söyledi. Buluşmanın asıl amacını, tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberliğin artırılması olarak açıklayan muhtar Mehmet Özen, ilk kez yapılan bu etkinliğin süreceğini söyledi. 

Son Güncelleme: 13.01.2017 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.