Müfettiş iddiaları araştıracak

Bazı iş yerlerine usulsüz bir şekilde ruhsat verildiğiyle ilgili iddiaları araştırmak için Antalya Valiliğince Aksu Belediyesine müfettiş görevlendirildiği ifade edildi. 

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:59
Müfettiş iddiaları araştıracak

Aksu Belediyesiyle ilgili ortaya atılan iddialardan biri olan, uygunsuz ruhsat verilmesi iddiasıyla ilgili Antalya Valiliği sonunda harekete geçti. Bilindiği üzere son zamanlarda Aksu Belediyesi ile ilgili ortaya atılan yolsuzluk iddialarını araştırmak için İç İşleri Bakanlığı’nın müfettiş görevlendirildiği siyasi kulislerde konuşuluyordu.

İşte bu konuşmalar gündemde ki sıcaklığını korurken, bazı iş yerlerine usulsüz bir şekilde ruhsat verildiğiyle ilgili iddiaları araştırmak için Antalya Valiliğince geçen hafta Cuma günü,  Aksu Belediyesine müfettiş görevlendirildiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Konuya ilgili gerekli evrakların araştırmayı yapacak yetkiliye iletildiği ayrıca ifade edildi. 

Aksu Belediyesi’nce gerçekleştirilen, uzun süre kamuoyu gündemini meşgul eden ve ardından yargıya taşınan, Asfalt ile Kemerağzı Pazar Yeri ihaleleri ve bazı işyerlerine uygunsuz verildiği iddia edilen ruhsatları araştırmak için müfettiş geleceği kulislerde öne sürülmüştü. Beklenen oldu, İçişleri Bakanlığı sonunda düğmeye basarak, konunun araştırması için Antalya Valiliğince gerekli araştırmanın yapılması talimatı verdi. İşte bu talimat doğrultusunda, geçen hafta Cuma günü Antalya Valiliğince görevlendirilen yetkilinin, bazı iş yerlerine usulsüz bir şekilde ruhsat verildiğiyle ilgili ortaya atılan iddiaları araştırmak için Aksu Belediyesi’ne geldiği ifade edildi. Belediye kulislerinde konuşulanlara göre, gelen müfettişin şimdilik ruhsatlarla ilgili incelemede bulunacağı, önümüzdeki günlerde de asfalt ihalesi yolsuzluğuyla ilgili ayrı görevlendirilmenin olacağı öne sürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.