Minik başkan ilk talimatı okulu için verdi

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Beşparmak Kreşi'nin minik öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı.

22 Nisan 2016 Cuma 16:00
Minik başkan ilk talimatı okulu için verdi
Başkan Genç, makam koltuğunu 6 yaşındaki Doğa Kaplan'a bıraktı. Minik Başkan'ın ilk talimatı okul yollarına asfalt dökülmesi ve evlerinin bulunduğu alana çocuk parkı yapılması oldu. 



Beşparmak Çocuk Kreşi kurucusu Şerife Büyükkara, kreş müdürü Suna Çetin Kaya, eğitim yöneticisi Safiye Çetin, okul öncesi öğretmeni Fatma Alkan ve kreşin 24 öğrencisiyle Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. Bugünün küçüğü yarının büyüğü' sloganıyla öğrencilere eğitimler verdiklerini ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Genç'i ziyaret ettiklerini söyleyen Suna Çetin Kaya, bu geleneği her yıl sürdürmeyi düşündüklerini söyledi.



ÇOCUKLAR İSTİKLAL MARŞI VE ŞİİR OKUDU



Ellerinde Türk bayraklarıyla belediye binasına gelen kreş öğrencileri Başkan Genç ile bir süre sohbet etti. Kreş öğrencileri 23 Nisan ve Atatürk isimli şiirler okudu. 5 yaşındaki Uygar Büyükkara ve Doğa Kaplan da İstiklal Marşı'nı ezbere okudu. Başkan Turgay Genç, minik öğrencileri tek tek öperek kutladı, ardından koltuğunu 6 yaşındaki Doğa Kaplan'a bıraktı.



Küçük Başkan ilk icraatı olarak Fen İşleri Müdürü Sadrettin Kaya'yı telefonla arayarak okulunun bulunduğu sokağın asfaltlanmasını istedi. Ardından Park ve Bahçeler Müdürü Sevgi Türkay'ı da arayan Doğa Kaplan, evlerinin bulunduğu mahalleye çocuk parkı yapılması talimatını verdi. Başkan Genç, minik ziyaretçilerine teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:02
Anahtar Kelimeler:
Minik Başkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.