MHP’li Ramazan Özen kime meydan okudu

Özen, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı sözlerle adeta meydan okudu.

09 Nisan 2015 Perşembe 14:19
MHP’li Ramazan Özen kime meydan okudu
Son yerel seçimde MHP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı olan Ramazan Özen, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından kişisel çıkarları için güç kullanmaya çalışanlar olduğunu vurgulayarak, sert sözlerle meydan okudu.
Uzun zamandır sessizliğini koruyan eski MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Özen, sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımı ile sessizliğini sert sözlerle bozdu. Sözen, sayfasında şu ifadelere yer verdi:
“Aksu'muzun kendine göre hassas olduğu durumlar var. Bazı konularda dengeler kurulmuş İnsanlarımız bu dengelere göre hayatlarını düzene koymuştur. Kimse KİŞİSEL ÇIKARLARI için bu dengeleri bozmaya çalışmasın ve olumsuzluklar çözülünceye kadar ağır aksak devam eden bu düzenin yıkılmasına göz yummasın. Altında kalırlar ! Vatandaşlarımızın hassasiyetini göze almadan Kişisel Çıkarları için güç kullanmaya çalışanların kimden güç alıyorlarsa o güçleri Başlarına YIKARIZ. ...”
Başkan Adayı Özen, konu ile ilgili sorularımızı şu an için cevaplamak istemediğini ama önümüzdeki günlerde kişisel çıkarları için güç kullanmaya çalışanları ifşa edeceğini söyledi.
 

Son Güncelleme: 09.04.2015 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.