MHP'li Özen'den Başkana cevap

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e yönelik eleştirilerini sürdüren Eczacı Ramazan Özen, yapıcı eleştiriler yapmaya gayret ettiğini vurgulayarak, “Başkan da kendisine bir çeki düzen versin.” dedi.

18 Kasım 2014 Salı 12:11
MHP'li Özen'den Başkana cevap
Haili Şahin’i başkan seçildiğinde ilk tebrik edenler arasında olduğunu belirten yerel seçimlerde MHP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Ramazan Özen, seçimin 30 Mart’da kaldığını ,Aksuya yapılacak her hizmeti alkışlayacaklarını ama eleştirilmesi geren konuları da göz ardı etmeyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Başkan Şahin hala 30 Mart’da kaldığı için bu sorunlar yaşanıyor. Şu anda işçi maaşlarını ödeyemedikleri gibi, belediyenin hizmet araçlarına yakıt alamaz duruma geldiler. Belediye hizmetleri durma aşamasına geldi. Bunları eleştirmeyecek miyiz? Hazreti Ömer’in başucunda iki mum varmış. Birisini kendi işlerin de, diğerini ise devletin işlerinde kullanırmış. Ama Başkan Şahin sadece benim eşinin makam aracı kullandığı eleştirime takılmış. Bizim bildiğimiz Başkan Şahin kul hakkına çok dikkat eder. Başkan seçildikten sonra bunu unutmadığını sanıyorum. “

“Sattırmayız.”
Belediyenin içinde bulunduğu sıkıntıları aşmak için belli yerlerin satılacağı konusunun kulaklarına geldiğini belirten Özen, “Aksu halkının geleceği olan yerleri satmayı akıllarının ucundan bile geçirmesinler. Sattırmayız. Aksu halkı da buna müsaade etmeyecektir. Halk gerekirse Meclis salonunu doldurur, yine de satışlara izin vermez” dedi.

“Kendi doktorunu tavsiye etsin.”
Belediye Başkanı Şahin’in kendisini eleştirenlere doktora gitmelerini tavsiye etmeyi alışkanlık haline getirdiğini belirten Özen, “ kendisi yıllarca Mehmet Cirit’i ve İsa Yıldırım’ı eleştirdi. Özellikle İsa Başkan döneminde hizmetlerin işadamlarına yaptırıldığını vurguladı. Şimdi kendisi de aynı kayığa biniyor. Eleştirilerden dolayı sürekli bir doktora gittiyse, bana da tavsiye etsin. Ben de o doktora gideyim” şeklinde konuştu.

“Aksu, Büyükşehir, Ankara üçgeni iflas etti.”
Seçim döneminde Aksu, Büyükşehir Belediyesi bir olmazsa belediye iflas eder görüşünün ön plana atıldığını ifade eden Özen, konuşmasını, “Belediye hizmetlerinin yürümesi buna değil, iş adamlarına bağlıymış. Bir nevi yanlış bilgiler söyleyerek oy avcılığı yaptılar. Ben Başkan Şahin’in eleştirilere kulak verip, kendisine çeki düzen vermesini bekliyorum. “ diyerek tamamladı.


 

Son Güncelleme: 18.11.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.