MHP heyeti gazetemizde

MHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Çelik ve Aksu Belediye Başkan Adayı Ramazan Özen Güney Haberci ve Aksu Gazetesi’ni ziyaret etti.

14 Ocak 2014 Salı 11:38
MHP heyeti gazetemizde
Antalya merkez ve ilçelerdeki yerel seçimlere çok kararlı asılan MHP, gezi ve ziyaret programının yoğunluğu ile bunu kanıtlıyor. MHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Çelik, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve MHP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, Güney Haberci Haber Portalı ve Aksu Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Genel Yayın Yönetmeni Ergin Çevik ve Haber Müdürü Hilal Kara’ya MHP’nin Antalya geneli ve Aksu özelindeki vizyonunu özetleyen Kemal Çelik, “Aksu hem tarım hem de turizmdeki çok önemli potansiyeli ile partimizin projelerinde çok önemli bir yer tutmaktadır” dedi. MHP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı Ramazan Özen de, “Aksu nasıl şaha kalkar?” sorusunu yanıtladı. Özen, Aksu’nun önümüzdeki birkaç yıl içinde yatırım patlaması yaşamasının işten bile olmadığını ifade ederek, “Yeter ki vizyonunuz olsun, bunu başarırsınız” diye konuştu. Ziyarete, MHP’nin Aksu’daki belediye meclisi üyesi aday adayları da katıldı.











 

Son Güncelleme: 14.01.2014 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aksulu 2014-01-14 13:23:55

aksuya ne yaptınızki oy bekliyorsunuz